WordPress on avoimen lähdekoodin (lue: ilmainen) julkaisualusta verkkosivuja varten. WorPressin avullla verkkosivujen ylläpito on yksinkertaista ja sen avulla on mahdollista toteuttaa laajojakin palveluita.

WordPress-sivusto koostuu kolmesta eri elementistä: itse julkaisualustasta, sivupohjasta (tarjolla arviolta 10 000 erilaista) sekä mahdollisesti tarvittavista lisäosista, joilla laajennetaan julkaisualustan toiminnalisuutta (esimerkiksi kuvagalleriat, tapahtumakalenterit yms.). Osa lisäosista on suoraan out-of-the-box-tyylisiä, osa vaatii työläämmän konfiguroinnin.

Käytämme testattuja valmiita sivupohjia, jolloin niitten toiminnallisuus niin tietokoneella kuin mobiliilaitteellakin on taattu. Ulkoasun muokkaukset teemme tyylitiedostoja muokkaamalla sekä käyttämällä asiakkaan toivomaa värimaailmaa ja kuvamateriaalia (logot, kuvituskuvat). Avustamme myös tarvittaessa kuvien hankinnassa sekä tekstien muokkauksessa.

Tarjoamme kahta eri pakettia: pieni ja suurempi. Pakettien erot löydät alta:

Pieni

Suurempi

WordPress-asennus halutulle palvelimelle

Google Analytics

Materiaalin syöttö julkaisuvaiheessa

Valitun sivupohjan muokkaus

SoMe-linkit

Blogi/uutiset

Yhteydenottolomake

Käyttäjien hallinta

2-3 yksinkertaista lisäosaa (kartta, SoMe-feedit, yms.)

2-3 monimutkaisempaa lisäosaa (tapahtumakalenteri, verkkokauppa, yms.)

Kummassakin versiossa asiakas voi muokata sekä sisältöä että toiminnallisuuksia (asentaa itse lisäosia yms.) täysin vapaasti. Ja ylläpitokoulutus Turussa sekä lähialueilla kuuluu tietenkin hintaan!

Ota yhteyttä, niin tehdään sinulle nopeasti ja edullisesti uudet kotisivut!

Ilkanrinne 4 as 68, 20810 TURKU,
+358 (0)41 5151 018, info@hitsaajat.com